Restaurang

Som en del av Halmstads nöjesutbud kan man nu kombinera en trevlig stund i bowlinghallen med en god bit mat i vår fina restaurang. Tanken är att vi ska kunna erbjuda en rolig dag eller en festkväll på samma plats. Bowlinghallen erbjuder ett enkelt sätt att ordna en rolig kick off eller ett festligt konferensinslag, eller varför inte en hejdundrande rolig fest i goda vänners lag? Bowling är ett nöje som passar de flesta och i vår restaurang erbjuds något för alla smakriktningar. Bowling är en prestigelös sport för kompisgänget, men kan också vara en stunds fokuserande rekreation för ensamspelaren.

Restaurang och bowlinghall

Restaurang och bowling, nytta och nöje

Det kanske inte är alla som förstått mångsidigheten i bowling. Bowlingen är en prestationsidrott som kräver fullständigt fokus för den som satsar seriöst men hos oss är fokuset ett annat. Vår ambition är att vara en del av Halmstads nöjesutbud och med vår kombination med en restaurang i anslutning till vår bowlinghall så erbjuder vi ett alternativ till krogar och dansgolv med fördelen att hela familjen kan komma hit för en trevlig samvaro, god mat och mycket nöje. Barn och vuxna, klasser och företag ska alla ha trevligt hos oss. Självklart är restaurangen öppen även för de som inte vill bowla.

Vi har flera strängar på vår lyra och håller öppet även för privata evenemang då vi stänger såväl restaurang som bowlinghall för allmänheten och har öppet endast för sällskapets inbjudna gäster. Detta är verkligen ett bra koncept för ett annorlunda evenemang utöver det vanliga. Kanske krävs det lite skinn på näsan för att utmana chefen bowling på personalfesten men ett mål mat muntrar upp även dåliga förlorare så att boka bowlinghallen för god mat och bowling är ett säkert recept för en lyckad sammankomst. Vi kan även ge tips och förslag på mat och dryck som skapar ett minnesvärd tillställning.

Hamburgare och bowling

Den första bowlinghallen i Sverige startade redan i början av 1900-talet, den 10:e oktober 1909 närmare bestämt och det första klotet sattes i rullning i en lokal hos Hotell Regina i Stockholm. I USA har sporten varit älskad hos den breda befolkningen sedan länge men bowlingen har sitt egentliga ursprung i Holland och det var därifrån sporten importerades till USA där den lyckades vinna amerikanarnas hjärtan och bowlingen är numer ett självklart inslag i en amerikanares liv och är lika folkkär som hamburgaren. Självklart serverar vi hamburgare i vår restaurang. Bowlingen har inte blivit lika stor i Sverige än. Men när kärleken väl är väckt är den evig.

Så nu har ni alltså möjligheten att sticka ut lite extra och erbjuda ett roligt evenemang i vår bowlinghall och restaurang och dessutom ordna en happening där det är för en del är första gången de besöker en bowlinghall. Det kan inte misslyckas. Om du har planer på att överraska någon så är upplevelser numera den populäraste presenten. Att testa något nytt, röra på sig, äta gott och umgås i goda vänners lag är ett säkert recept på en lyckad överraskning.

Något för alla

Det är få nöjen som passar alla åldrar och människor så bra som bowling. Alla åldrar kan spela i samma lag vilket gör det extra roligt. Och orkar man inte mer kan man ta en god matbit i vår restaurang i väntan på att de andra ska spela klart och ansluta vid bordet. Vi tror på vårt koncept. Som medlemmar i Svenska bowlingförbundet ingår vi som en av 250 bowlinghallar i Sverige men vi går steget längre och erbjuder ett helhetskoncept med mat och dryck och siktar på att bli en självklar del av Halmstads nöjesliv och en del av vad som gör Halmstad till pärla bland städer på Västkusten. Välkomna till vår restaurang och bowlinghall.